Over mij

Motivatie

Foto van Lotte Verheul

Door met anderen te werken word ik zelf steeds weer teruggeroepen om in het hier en nu te zijn en te ademen met wat er zich op dat moment voordoet. Ik vind het geweldig om mee te bewegen met de voelwereld van een ander, een zoektocht naar waar het wringt en daarmee ook naar waar heling plaats kan vinden.

Het gegeven dat er zich elke keer iets anders aan kan dienen geeft mij energie, alsmede het vertrouwen dat ik en cliƫnt in het proces stoppen. Er zijn zoveel verschillende mensen en iedereen heeft zijn of haar eigen pad te bewandelen in deze wereld. Dit brengt veel verschillende problematieken en inzichten met zich mee waardoor ik steeds opnieuw geboeid raak als ik dit pad een stuk meewandel.

Mijn achtergrond

Sinds mijn studies Bouwkunde (BSc.) en Industrial Ecology (MSc.) ben ik veel bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling, ik was op zoek naar het doel van het leven, de verzachting van pijn en wat bewustzijn nou eigenlijk inhoudt. Ik had lichaamsgerichte psychotherapie en deed verscheidene trainingen in emotionele vaardigheden en Transactionele Analyse; volgde workshops in tantra, persoonlijk leiderschap, communicatie, non dualiteit en ben bij een boeddhistische sangha gegaan waar we wekelijks samen meditatie beoefenen.

Ik werd er alleen maar enthousiaster over, wat ervoor zorgde dat ik tijdens mijn eindscriptie ben begonnen met een opleiding tot coach/counsellor Transactionele Analyse (BTA) die ik begin 2018 succesvol heb afgerond bij instituut van der Heijden.

Van hieruit wil ik zelf mensen begeleiden die een dergelijke zoektocht volgen. Ik voel me erg tot deze richting aangetrokken, het voelt voor mij heel natuurlijk en bevrijdend om te werken met mijn lichaam en geest. Om te zorgen dat ik in vorm blijf zit ik in verschillende intervisiegroepen en woon ik regelmatig nieuwe trainingen of cursussen bij.

Wil je meer weten over mijn curriculum? Neem contact met me op!