Coaching

Loop je rond met een probleem en kom je er zelf niet helemaal (of helemaal niet) uit? Graag begeleid ik je hierbij om het antwoord in jezelf terug te vinden. Kan je nog niet je vinger leggen op waar het nou precies zit? Dan kunnen we samen op zoektocht gaan.

Ik ga ervan uit dat de vragen en de antwoorden waar jij naar op zoek bent in je eigen lichaam terug te vinden zijn; het lichaam is in mijn therapie een krachtig instrument dat heel duidelijk aangeeft wat het wil en wat het niet wil.

Daarnaast werk ik in de basis met het model van de Transactionele Analyse (TA), waarmee ik ervoor wil zorgen dat je de autonomie over je eigen leven kan terugpakken en dus steeds beter in staat bent om te gaan met problemen. Door ons eigen verwaarloosde Kind te herkennen en te verzorgen zullen we minder nodig hebben van anderen en steeds beter in staat zijn om voor onszelf te zorgen.

Sessies duren bij mij 1 tot 1,5 uur. Tijdens het intakegesprek zullen we hier afspraken over maken. Tijdens een sessie zullen we eerst kijken waar we aan gaan werken die sessie, om vervolgens via gesprekken en emotioneel lichaamswerk hiermee aan de slag te gaan. De sessies vinden plaats bij mij thuis of desgewenst tegen meerprijs in een van de werkruimtes van het coachhuis.